Nieuws

TT Clinics op scholen

In april en mei 2023 geven de Noordkop trainers Ani, Emi, Renee en Peter een aantal clinics op de basisscholen in Julianadorp en Den Helder. Klassen vanaf groep 3 krijgen een TT les ipv een normale gymles. Met ondersteuning van de leerkrachten (dank!) maken we er een leuke en leerzame dag van.

Wie verder wil kennismaken met tafeltennis, is welkom bij TTV Noordkop Den Helder.

Hieronder wat foto’s.

Geen categorie

Oldstars met Bettine Vriesekoop

Geplaatst op  door Peter Overbosch

Donderdag 19 mei kwam oud Europees kampioene, oud Noordkop speelster en ambassadeur van Oldstars (en zoveel meer) Bettine Vriesekoop naar Den Helder om een middag te verzorgen, met een presentatie, een gevarieerde warming-up en oefeningen met bat en bal aan de tafel. De opkomst bij dit initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de NTTB was verheugend. Velen hadden ooit wel eens gespeeld, recreatief of soms ook in competitieverband en kwamen om te zien of tafeltennis opnieuw iets voor hen zou zijn. Het enthousiasme was aanstekelijk.

Noordkop’s oudste lid, Jan Hendriks, opende de training met een game tegen Bettine, Oud eredivisie speelster en oud international Renée Overbosch demonstreerde een paar technieken met Bettine en onze voorzitter Jan Mansvelders opende en sloot deze zeer geslaagde middag.

Wij hopen vele van deze deelnemers weer te zien bij de club – op de donderdagmiddag bij de 55+ groep, of op de algemene maandag en woensdag trainingstijden.

Jan Hendriks legt Bettine het vuur na aan de schenen.
Renée en Bettine demonstreren de techniek van het “schuiven”.
Bettine’s inleiding voor de groep.

Hieronder een mooi videoverslag van de middag.

https://youtube.com/watch?v=videoseries%3Flist%3DPLAuzQlFKEDYvMdC2D7ydUEvjA-zJFhdqB

Geen categorie