Interne toernooien (Jutterstoernooien, clubkampioenschappen, ouder/kind toernooi)

Jutterstoernooien worden gehouden op vrijdagavonden om 20:00 uur, buiten de competitie perioden. Aankondigingen van deze gezellige avonden worden vermeld op het mededelingenbord in de bar.

Iedereen kan meedoen – lid of geen lid. Er wordt gespeeld in meerkamp vorm en deelnemers worden naar sterkte ingedeeld in poules. Afhankelijk van het aantal deelnemers op een avond wordt er in een of twee poules gespeeld. Er zijn (kleine) prijzen voor iedereen en deelname kost 2.50 Euro per persoon.

Op grond van de resultaten van het hele jaar wordt de “Jutterkampioen van het jaar” gekroond. Om punten te vergaren moet je meedoen, dus zorg dat je erbij komt!

Clubkampioenschappen staan alleen open voor leden en worden eens per jaar gespeeld, op een door het bestuur vast te stellen datum. De huidige clubkampioen is Ido Bakker.

Het ouder/kind toernooi wordt in december georganiseerd, waarbij jeugdleden worden uitgenodigd een ouder (lid of geen lid) mee te brengen om samen als team te spelen. Natuurlijk wordt daar met alle inzet gespeeld, maar plezier en gezelligheid staan voorop.