Auteur: Peter Overbosch

Jeugdtraining en competitie

Bij Noordkop zijn er 2 jeugdtrainingsgroepen, die allebei 2 keer in de week bijeenkomen onder leiding van trainers Ana Gogorita en Emi Demeter.

Er is een jongere groep, van ongeveer 7-12 jaar, waar de eerste beginselen worden aangeleerd – serveren, basisslagen met forehand en backhand, voetenwerk en spelregels. Veel oefenvormen zijn in spelvorm, waaronder het altijd populaire “rond de tafel”. Op dit moment doen spelers/speelsters (we hebben een heel gemengde groep) uit deze groep nog niet mee aan de competitie.
Deze groep traint op maandagmiddag van …
en op woensdagmiddag van…

De oudere groep, ongeveer 13-17 jaar, is al verder gevorderd en neemt in 2 teams deel aan de competitie. Het eerste team speelt momenteel 2e klas en het 2e team 4e klas (kijk onder “Jeudcompetitie en tournooien” wie er in de teams spelen en hoe ze het in de competitie doen). In deze groep ligt de nadruk op het ontwikkelen van ieders eigen spelsysteem en de effectiviteit van de slagen.
Deze groep traint op maandagmiddag van…
en op woensdagmiddag van…

Wie zin heeft om mee te trainen kan zich melden bij Ana Gogorita (gogorita_a@yahoo.com).
De eerste maand is gratis en er zijn batjes aanwezig om mee te beginnen.

Kom erbij en doe mee!


Verdere Informatie is te krijgen bij Ana Gogorita (trainers/coach) en/of Wim van der Poel

Vanaf 6 mei worden voor de jeugd van TTV Noordkop, tot het moment dat er weer in de zaal gespeeld kan worden, wekelijkse buitentrainingen georganiseerd. Hierbij gelden de door NOC/NSF gestelde (Corona) voorwaarden. De hiervoor benodigde toestemming door de gemeente Den Helder is inmiddels verleend. Er wordt iedere woensdagmiddag getraind in een tweetal groepen:

  • jeugd t/m 12 jaar (15:00 – 16:00 uur)
  • jeugd 13 tm 18 jaar (16:30 – 17:30 uur)

Verdere Informatie is te krijgen bij Ana Gogorita (trainers/coach) en/of Wim van der Poel