Team samenstelling

Noordkop heeft momenteel 4 teams (voor het eredivisie damesteam, zie betreffende pagina).

Team 1 (2e klas): Emi Demeter, Ido Bakker, Peter Overbosch, Joost Veltkamp

Team 2 (3e klas): Ingmar Vink, Hans Houkema, Renee Overbosch-Fierlier, Pieter Duin, Maarten van der Wekken

Team 3 (3e klas): Jan Mansvelders, Rinus Beens, Jack Oosterbeek

Team 4 (4e klas): Bert Post, Wim van der Poel, Andre Beerepoot, Rianne de Wit, Ronald Stoop

Thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond om 20:00. Alle wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor publiek.

Tengevolge van de corona crisis is de competitie eerder dit jaar stilgelegd en wordt in september weer opgestart. Wegens de beperkende maatregelen die daarbij dan nog steeds zullen gelden en het altijd nog resterende risico zal geen van onze teams uitkomen in de najaarscompetitie 2020.

De verwachting is dat voor de voorjaarscompetitie 2021 de teams – in de dan geldende opstelling – opnieuw zullen worden opgegeven.