Eredivisie

Dozy Den Helder/Noordkop 1 start dit jaar met een vernieuwd en uitgebreid team.

Zhang Yun, die negen jaar voor Dozy heeft gespeeld, heeft haar topsport carrière beëindigd en dus moest aanvoerster Ana Gogorita op zoek naar een vervangster. Ze vond er twee, dus dit jaar gaat Dozy van start met een team van vijf vrouwen. Dobrila Jorguseska en Yoeke Gunsing zijn gebleven, Tanja Helle en tweevoudig Nederlands kampioene ShuoHan Men zijn nieuw in het team.

Dozy Den Helder/Noordkop 1 was Nederlands team-kampioen van 2011-2018 (niet in 2012 en 2019, maar onder een andere naam al kampioen in 1992 en 1993). Met het vernieuwde team doet Dozy weer volop mee om het kampioenschap in 2020.

Op zaterdag 12 september begint de competitie, met de wedstrijd Scylla 1 – Dozy Den Helder/Noordkop 1.

De eerste thuiswedstrijd is: Dozy Den Helder/Noordkop 1 – Anytime Fitness,

op zondag 27 september om 14:00 uur in het clubgebouw aan de G.P.Blankmanstraat 49, Den Helder.

Toegang tot de wedstrijden is gratis voor iedereen. Wegens Corona (1 1/2 meter afstand) is het maximale aantal toeschouwers beperkt; aanmelding vooraf via secretaris@ttvnoordkop.nl wordt aanbevolen. Kom het team aanmoedigen!

Hier een foto