Coronaprotocol

Ingaande 1-7-2020 is de zaal van TTV Noordkop weer toegankelijk voor leden en bezoekers voor het houden van trainingen en wedstrijden. Hierbij zijn de vastgestelde regels van RIVM, NOC/NSF en NTTB leidend. Deze regels zijn vertaald naar een tweetal protocollen. Er is een protocol voor leden/bezoekers van 18 jaar en ouder (SENIOREN) en een protocol voor leden/bezoekers tot 18 jaar (JEUGDleden). Alle leden/bezoekers worden geacht de regels zoals beschreven in de genoemde protocollen zowel naar letter als naar geest volledig uit te voeren.

1-12-2020: Mondkap verplichting

In aanvulling hierop geldt dat met ingang van 1-1-2020 het dragen van een mondkapje/masker verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder.. Deze wettelijke verplichting is van toepassing in alle beschikbare (binnen)ruimten en tijdens alle momenten dat er niet actief wordt gesport. Overtreding kan worden beboet (Euro 95).

Ingaande 14-10-2020 zijn de regels van verder aangescherpt (gedurende min. 4 weken).