Welkom bij Tafeltennis vereniging Noordkop .... Tafeltennis op het hoogste niveau

De Dames stellen zich voor

Ons damesteam komt uit in de eredivisie. Niet zomaar in de eredivisie: ook het afgelopen seizoen zijn onze dames weer landskampioen geworden, een zeer knappe prestatie. Onder leiding van coach Theo Wijker, met routinier Ana en met de talenten van morgen: Melanie Yoeke en Shuo Han is het team compleet. Wij zijn zij nou precies? Hieronder zullen onze kampioenen zich één voor één voorstellen.

Ana Gogorita

Ana Gogorita is van oorsprong Roemeens en groeide daar op. Ze kwam in 2001 naar Nederland. Ana is begonnen met tafeltennissen toen zij 5 jaar oud was. Haar broers zaten allebei op tafeltennis en Ana ging met hun mee.

Ana heeft een geweldige erelijst: Ze werd europees kampioen bij de cadetten en europees kampioen met haar toenmalige senioren team. Ook werd zij meerdere malen Roemeens kampioen en speelde zij tot 2002 voor het Roemeense team.

Ana werd in Nederland 3x landskampioen en won 9x de nationale beker.

Melanie Bierdrager

Ik ben Melanie Bierdrager en ik ben geboren op 17 juni 1997. Ik ben begonnen met tafeltennissen toen ik 7/8 jaar oud was. Mijn zus Roos zat op tafeltennis en het leek mij ook leuk, dus toen ben ik ook gaan tafeltennissen.

Ik heb bij verschillende clubs gespeeld: Dit is nu mijn 3e jaar bij Den Helder en ik speel ook nog herencompetitie bij Disnierats. Ik sta op dit moment bij de jeugd 2e van Nederland en zit in de Nationale Jeugd Selectie.

Yoeke Gunsing

Eerdaags

Shuo Han

Eerdaags

© 2007 JPComputers. Den Helder.